Regulament

Regulament

Daman Tennis Cup

Daman Tennis Cup se desfasoara in sistem grupe si eliminatoriu. In faza grupelor (care pot fi de cate 4,6 sau 8 jucatori) se joaca fiecare cu fiecare urmand ca primii 2,3 sau 4 clasati in functie de numarul jucatorilor din grupa, sa se califice in fazele eliminatorii. Fiecare meci se disputa in 2 seturi urmand ca, in caz de egalitate, sa se dispute un maxi-tiebreak (primul la 10) pentru stabilirea castigatorului. Se acorda 2 puncte pentru fiecare victorie in grupa. In caz de egalitate intre jucatori dupa ce se disputa toate meciurile din grupa criteriile de departajare sunt urmatoarele:
– Meciul direct
– Setaveraj
– Game-uri castigate vs game-uri pierdute
– Clasament all-time Daman Tennis Cup

Meciurile din etapele eliminatorii se disputa dupa acelasi sistem ca in grupe mai putin finala care se va juca dupa sistemul cel mai bun din 3 seturi.

Regulament

With the professional coach.

Meciurile din etapele eliminatorii se disputa dupa acelasi sistem ca in grupe mai putin finala care se va juca dupa sistemul cel mai bun din 3 seturi.
Programarea meciurilor si rezultatele lor vor fi anuntate pe grupurile de whatss-up special create. In caz ca exista dificultati in a programa un meci, organizatorul poate interveni pentru a facilita programarea lui. De asemenea, se poate solicita prezenta organizatorului la un meci.
Comportamentul nesportiv al unui jucator de orice natura poate fi sanctionat de la pierderea meciului pana la excluderea din competitie.
In caz ca un jucator nu isi disputa meciurile programate fara a avea un motiv serios (medical, familial, profesional etc) poate duce la suspendarea acestuia pana la 3 editii de competitie.
Un jucator care este inscris la o categorie inferioara si care este campion la acea categorie 2 editii la rand va fi promovat automat la categoria urmatoare de joc.
Taxa de inscriere poate fi achitata atat prin transfer bancar cat si la primul meci atunci cand vor fi predate si mingile incluse in pachetul de joc.

Acest regulament poate suferi modificari de la un sezon la altul, acestea urmand a fi anuntate inaintea inceperii fiecarei editii.